IAŞI:. „Nursing de carieră”, ediţia a cincea

IAŞI:. „Nursing de carieră”, ediţia a cincea

Filiala Iaşi a Ordinului Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România lansează a cincea ediție a concursului de cercetări şi studii clinice „Nursing de carieră”. Provocarea profesională este adresată membrilor Filialei, indiferent de specialitate. Lucrările ştiinţifice pot fi aduse personal la sediu sau trimise pe e-mail, pe adresa secretariat@oammr-iasi.ro, însoţite de mesajul „Participare

Filiala Iaşi a Ordinului Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România lansează a cincea ediție a concursului de cercetări şi studii clinice „Nursing de carieră”.

Provocarea profesională este adresată membrilor Filialei, indiferent de specialitate.

Lucrările ştiinţifice pot fi aduse personal la sediu sau trimise pe e-mail, pe adresa secretariat@oammr-iasi.ro, însoţite de mesajul „Participare concurs lucrări ştiinţifice”. Lucrările se depun în perioada 1–30 aprilie 2018.

Premiul I constă într-o tabletă. Anunţarea câştigătorilor şi decernarea premiilor va avea loc în ziua de 12 mai 2018, în cadrul conferinței județene a OAMGMAMR Iaşi, organizată cu ocazia Zilei internaţionale a asistentului medical şi a moaşei.

Concursul „Nursing de carieră” vizează promovarea şi încurajarea implicării profesioniştilor în dezvoltarea propriului domeniu de activitate. Un alt obiectiv este aducerea contribuţiei în sfera îngrijirilor, în contextul inexistenței, în România, a unor centre de cercetare dedicate activităţii asistenţilor medicali generalişti, moaşelor şi asistenţilor medicali.

Citeşte Regulamentul de concurs „Nursing de carieră” 2018 (format .PDF)

Foto: travisdmchenry / pixabay.com