IAŞI:. „Nursing de carieră”, ediţia a șasea

IAŞI:. „Nursing de carieră”, ediţia a șasea

Asistenții medicali și moașele din județul Iași sunt provocați la concurs. Filiala Iaşi a Ordinului Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România lansează a cincea ediție a concursului de cercetări şi studii clinice „Nursing de carieră”. Lucrările pot fi aduse personal la sediu sau trimise pe e-mail, în perioada 1–30 aprilie 2019, la

Asistenții medicali și moașele din județul Iași sunt provocați la concurs.

Filiala Iaşi a Ordinului Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România lansează a cincea ediție a concursului de cercetări şi studii clinice „Nursing de carieră”.

Lucrările pot fi aduse personal la sediu sau trimise pe e-mail, în perioada 1–30 aprilie 2019, la adresa secretariat@oammr-iasi.ro și însoţite de mesajul „Participare concurs lucrări ştiinţifice”.

Premiul I constă într-o tabletă.

Anunţarea câştigătorilor şi decernarea premiilor va avea loc în ziua de 12 mai 2019, în cadrul conferinței județene a OAMGMAMR Iaşi, organizată cu ocazia Zilei internaţionale a asistentului medical şi a moaşei.

Concursul „Nursing de carieră” vizează promovarea şi încurajarea implicării profesioniştilor în dezvoltarea propriului domeniu de activitate. Un alt obiectiv este aducerea contribuţiei în sfera îngrijirilor, în contextul inexistenței, în România, a unor centre de cercetare dedicate activităţii asistenţilor medicali generalişti, moaşelor şi asistenţilor medicali.

Document atașat:

Regulamentul de concurs „Nursing de carieră” 2019 (format .PDF)

Vezi Afișul concursului