IAȘI:. Noi cursuri online gratuite

IAȘI:. Noi cursuri online gratuite

Cursurile online gratuite se diversifică. Membrii Filialei Iaşi a OAMGMAMR pot accesa, din luna februarie 2019, patru noi cursuri: „Beneficiile unui management eficient al timpului în profesia de asistent medical”, „Comunicarea asertivă cu pacienții”, „Tehnici de gestionare a stresului și de restabilirea echilibrului interior” și „Tehnici de comunicare terapeutică – cum sa comunici cu persoanele

Cursurile online gratuite se diversifică.

Membrii Filialei Iaşi a OAMGMAMR pot accesa, din luna februarie 2019, patru noi cursuri: „Beneficiile unui management eficient al timpului în profesia de asistent medical”, „Comunicarea asertivă cu pacienții”, „Tehnici de gestionare a stresului și de restabilirea echilibrului interior” și „Tehnici de comunicare terapeutică – cum sa comunici cu persoanele dificile”.

Este disponibil, de asemenea, „Curs de formare profesională în prevenirea şi managementul epuizării profesionale”, lansat în noiembrie 2018.

Toate cursurile sunt postate pe oamr.eu, platforma e-learning EMC a Filialei, iar cei care doresc să-l urmeze trebuie să îşi creeze un cont.

Fiecare curs are 15 credite EMC.

Problemele tehnice pot fi semnalate la adresa oamriasi@gmail.com

După parcurgerea modulelor se ajunge la testul final, care poate fi susţinut de trei ori. Cei care promovează testul final obțin un certificat de absolvire. Certificatul trebuie descărcat în calculator pentru finalizarea cursului și obținerea celor 15 credite EMC.

Cursurile online pot fi parcurse de oricine, dar credite EMC obțin numai membrii Filialei Iași.

Peste 200 de membri ai OAMGMAMR Iași au finalizat, până acum, cursurile online gratuite.