IAŞI:. Medical Forum 2014

Asistenţii medicali din medicina de familie sunt aşteptaţi în perioada 18-19 martie, la Medical Forum Iaşi, manifestare ştiinţifică organizată de mf – Ziarul Medicului de Familie în parteneriat cu Societatea Naţională de Medicina Familiei. Medical Forum Iasi se va desfăşura la Hotel Unirea, Sala Cuza, iar tematica generală a manifestării este „Medicina de familie, avangarda

Asistenţii medicali din medicina de familie sunt aşteptaţi în perioada 18-19 martie, la Medical Forum Iaşi, manifestare ştiinţifică organizată de mf – Ziarul Medicului de Familie în parteneriat cu Societatea Naţională de Medicina Familiei.

Medical Forum Iasi se va desfăşura la Hotel Unirea, Sala Cuza, iar tematica generală a manifestării este „Medicina de familie, avangarda sistemului medical”.

Potrivit pharma-business.ro, pe agenda Medical Forum Iaşi se află subiecte de actualitate specifice medicinei primare. Pe parcursul celor doua zile, participanţii vor avea ocazia sa dezbată problematici referitoare la pachetul de servicii medicale de bază, noua listă de medicamente compensate şi gratuite, cardul de sănătate, dar şi relatia cu Casa de Asigurări de Sănătate.

Tematica Medical Forum 2014 va cuprinde trei noi componente ce vizează subiecte de actualitate pentru specialitatea de medicina de familie din România. Astfel, ediţiile din acest an vor pune accentul pe subiecte care vizează prevenţia primară, secundară şi terţiară, managementul bolnavului cronic, dar şi noutăţi în ceea ce priveşte ghidurile şi protocoalele terapeutice.

Programul ştiinţific al Medical Forum Iaşi va fi moderat de preşedintele Societăţii Naţionale de Medicina Familiei, dr. Rodica Tănăsescu.

Manifestarea este creditată cu 12 credite EMC.

Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.pharma-business.ro.