IAȘI:. „Manevre de prim ajutor în cabinetul medical”

Comisia de Educație Medicală Continuă a Ordinului Asistenților Medicali și Moașelor din România a creditat cu 30 de credite cursul „Manevre de prim ajutor în cabinetul medical”. Cursul are loc în zilele de 27 iunie (ora 15.00) și 28 iunie (ora 15.00), în Amfiteatrul Clinicii a III-a Medicale a Spitalului Clinic de Urgență „Sf. Spiridon”

Comisia de Educație Medicală Continuă a Ordinului Asistenților Medicali și Moașelor din România a creditat cu 30 de credite cursul „Manevre de prim ajutor în cabinetul medical”.

Cursul are loc în zilele de 27 iunie (ora 15.00) și 28 iunie (ora 15.00), în Amfiteatrul Clinicii a III-a Medicale a Spitalului Clinic de Urgență „Sf. Spiridon” și este susținut de as. med. pr. Dorina Turcu.

Înscrierile la curs se fac la locul desfășurării acestuia. Taxa de certificare este de 35 RON și se achită la final, la lectorul cursului, după completarea fișei de evidență. Fișa de evidență trebuie completată citeț și corect, în caz contrar existând posibilitatea introducerii unor date de identificare eronate în baza de date a OAMMR Iași.