IAŞI:. Lansarea platformei de cursuri online a OAMGMAMR Iaşi

IAŞI:. Lansarea platformei de cursuri online a OAMGMAMR Iaşi

OAMGMAMR Filiala Iaşi lansează platforma de cursuri online. Platforma se bazează pe un sistem integrat utilizat în peste 230 de ţări şi prin intermediul căruia s-au realizat peste 14.000.000 de cursuri online. Filosofia declarată a platformei include un constructivism şi o abordare social constructivistă în ceea ce priveşte educaţia. Practic, fiecare dintre noi poate contribui

OAMGMAMR Filiala Iaşi lansează platforma de cursuri online.

Platforma se bazează pe un sistem integrat utilizat în peste 230 de ţări şi prin intermediul căruia s-au realizat peste 14.000.000 de cursuri online.

Filosofia declarată a platformei include un constructivism şi o abordare social constructivistă în ceea ce priveşte educaţia. Practic, fiecare dintre noi poate contribui la îmbunătăţirea platformei şi a experienţei educaţionale.

Interfaţa platformei este tradusă în 8 limbi, iar la cerere pot fi adăugate altele. Pentru a schimba limba de comunicare cu interfaţa platformei, putem alege din bara de sus după autentificare. Platforma include un modul anti-plagiat, aflat în curs de dezvoltare, antivirus încorporat pentru website, un modul de recunoaştere IP pentru istoricul fiecărui cont.

La secţiunea „Fişiere private” din meniu, putem interconecta conturile de Gmail (Google Drive), DropBox, pentru accesul mai facil direct din platformă. De asemenea, tot în meniu, poate fi regăsită o platformă de socializare dedicată asistenţilor medicali. Mai multe despre aceasta din urmă vor fi comunicate ulterior şi separat, dată fiind complexitatea opţiunilor, deşi are o interfaţă asemănătoare actualelor platforme de socializare.

Platforma conţine, de asemenea, primul curs gratuit şi fără credite – „Obţinerea unui job de succes” –, care este este compus din cinci module (Introducere, CV, Interviul, Obiective pe termen lung – rezumat a legislaţiei O.A.M.G.M.A.M.R. şi modulul de Examen). În urma finalizării examenului, primiţi o diplomă şi o insignă.

În paralel, sunt dezvoltate şi alte module precum un modul de inteligenţă artificială ce estimează performanţa la cursurile online, un modul anti-plagiat, un modul ce va ajuta la automatizarea celor mai comune întrebări cu privire la legislaţia O.A.M.G.M.A.M.R. , capabilităţi de comunicare video gratuită între cursanţi şi altele.

Platforma este activă şi poate fi accesată la adresa https://oamr.eu. În curând, va fi adăugat un buton special şi pe website-ul oficial al Filialei Iaşi, iar în vederea unei comunicări eficiente va fi creată o adresă de email de contact dedicată platformei de cursuri online a OAMGMAMR.