IAŞI:. Implementarea Planului de îngrijire (VIDEO)

IAŞI:. Implementarea Planului de îngrijire (VIDEO)

Pentru a răspunde întrebărilor despre modul de implementare a Planului de îngrijire, am realizat un clip care contine explicaţii privind completarea fişelor. Nu sunt noţiuni sau proceduri pe care un asistent medical/moaşă să nu le fi învăţat sau pe care să nu le aplice deja. Aşa cum am menţionat anterior, pentru a fi uşor de

Pentru a răspunde întrebărilor despre modul de implementare a Planului de îngrijire, am realizat un clip care contine explicaţii privind completarea fişelor. Nu sunt noţiuni sau proceduri pe care un asistent medical/moaşă să nu le fi învăţat sau pe care să nu le aplice deja.

Aşa cum am menţionat anterior, pentru a fi uşor de lucrat, Planul conţine în mare parte fişe în care vor fi bifate acţiunile efectuate, reprezintă oglinda muncii unui asistent medical/moaşă şi are menirea şi de a proteja profesionistul de acuzaţii privind depăşirea competenţelor sau alte erori profesionale.

Menţionăm din nou ca acest Plan se aplică doar în unităţile cu spitalizare (în unele secţii există deja un Plan de îngrijire, pus la dispoziţie de conducerea unităţii; în acest caz, rămâne la latitudinea acesteia dacă va implementa sau nu Planul propus de Filiala Iaşi a OAMGMAMR, nu ne dorim ca asistenţii medicali/moaşele să lucreze cu două Planuri de îngrijire!).

VIDEO : Explicaţiile privind implementarea Planului de îngrijire

Sursa: OAMGMAMR Iaşi / Facebook