IAȘI:. Hartă electronică pentru spitale

Începând de anul viitor, Casa Județeană de Asigurări de Sănătate intenționează să creeze o hartă electronică a furnizorilor de servicii medicale din județul Iași. „Harta va fi disponibilă pe site-ul nostru și va fi realizată în colaborare cu Direcția de Sănătate Publică. Practic, dând „click” pe o localitate, utilizatorii vor afla care sunt farmaciile, cabinetele

Începând de anul viitor, Casa Județeană de Asigurări de Sănătate intenționează să creeze o hartă electronică a furnizorilor de servicii medicale din județul Iași.

„Harta va fi disponibilă pe site-ul nostru și va fi realizată în colaborare cu Direcția de Sănătate Publică. Practic, dând „click” pe o localitate, utilizatorii vor afla care sunt farmaciile, cabinetele medicale, cabinetele stomatologice sau, după caz, spitalele din acea locație. Pe lângă numele medicilor, adresele și numerele de telefon, vom preciza și care este orarul după care funcționează cabinetele. În cazul spitalelor mari, care au deja o pagină de Internet, harta noastră va direcționa utilizatorii spre pagina respectivă”, a explicat dr. Iulian Șerban, directorul CJAS Iași.

Pagina comună a DSP și a CJAS Iași poate fi accesată la adresa www.hih.ro. (S.C.)

(Flacăra Iașului, 27 decembrie 2005)