IAŞI:. Examenul pentru a doua specializare 2017

IAŞI:. Examenul pentru a doua specializare 2017

Asistenţii medicali ieşeni se pregătesc pentru un nou examen. Examenul naţional pentru obţinerea celei de-a doua specializări are loc în perioada 30 octombrie – 13 noiembrie 2017, în centrele universitare. Examenul va fi susținut de către asistenţii medicali generalişti şi de pediatrie care au participat la programele de pregătire organizate în acest sens. La Iaşi

Asistenţii medicali ieşeni se pregătesc pentru un nou examen.

Examenul naţional pentru obţinerea celei de-a doua specializări are loc în perioada 30 octombrie – 13 noiembrie 2017, în centrele universitare.

Examenul va fi susținut de către asistenţii medicali generalişti şi de pediatrie care au participat la programele de pregătire organizate în acest sens.

La Iaşi este organizat examen pentru specializările Laborator şi Radiologie-imagistică medicală.

Înscrierea candidaţilor la examen se face în perioada 16-27 octombrie (cu exceptia zilelor de 21 şi 22 octombrie), între orele 10.00 şi 14.00, la sediul OAMGMAMR Iaşi.

Proba practică este programată în perioada 2-11 noiembrie, iar locul de desfăşurare va fi comunicat candidaţilor, cu cel puţin 24 de ore înainte.

Proba scrisă are loc pe 12 noiembrie, pentru fiecare specializare, sub forma unui test-grilă.

Reprezentanţii OAMGMAMR Iaşi în comisiile de examen sunt Carmen Logofătu (Laborator) şi Cezar Aanei (Radiologie-imagistică medicală.

Pentru alte detalii, vă rugăm accesaţi site-ul SNSPMPDSB.

Examenul este organizat de Ministerul Sănătăţii, prin Şcoala Naţională de Sănătate Publică, Management şi Perfecţionare în Domeniul Sanitar Bucureşti.

Citeşte Precizările OAMGMAMR cu privire la organizarea şi desfăşurarea examenului pentru a doua specializare 2017

Tematica şi bibliografia de examen, pe specialităţi:
Balneo-fizioterapie
Igienă şi sănătate publică
Laborator
Nutriţie şi dietetică
Radiologie-imagistică medicală

Foto: Marius Asăndulesei / OAMGMAMR Iaşi