IAŞI:. „Direcţii de inovare şi dezvoltare în asistenţa medicală. Noutăţi profesionale internaţionale”

La Iaşi se desfăşoară, în perioada 13-14 mai, Simpozionul internaţional „Direcţii de inovare şi dezvoltare în asistenţa medicală. Noutăţi profesionale internaţionale”. Organizat de Filiala Iaşi a Ordinului Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România, evenimentul are loc în Sala de Consiliu a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Spiridon” (Boltă) şi se adresează

La Iaşi se desfăşoară, în perioada 13-14 mai, Simpozionul internaţional „Direcţii de inovare şi dezvoltare în asistenţa medicală. Noutăţi profesionale internaţionale”.

Organizat de Filiala Iaşi a Ordinului Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România, evenimentul are loc în Sala de Consiliu a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Spiridon” (Boltă) şi se adresează directorilor de îngrijiri şi asistenţilor şefi de secţie din judeţul Iaşi.

La simpozion şi-au anunţat prezenţa asistenţi medicali de la Universitatea din Bergen (Norvegia), care vor împărtăşi colegilor ieşeni din experienţa profesională acumulată.

Vineri, 13 mai, manifestarea începe la 15.30, iar sâmbătă, 14 mai, la ora 9.00. Participarea este gratuită.

Participanţii la manifestare primesc 12 credite EMC.

Vezi AFIŞUL CONFERINŢEI