IAŞI:. Despre dosarul de îngrijiri, la Antena 1 Moldova

IAŞI:. Despre dosarul de îngrijiri, la Antena 1 Moldova

Dosarul de îngrijiri a fost subiect de dezbatere publică între asistenţii medicali. Liliana Pintilie, realizatorul emisiunii „Sănătate cu prioritate”, a avut-o ca invitată, sâmbătă, 10 februarie 2018, pe Dana-Nicoleta Mihai, şefa Departamentului Profesional-ştiinţific din cadrul Filialei Iaşi a OAMGMAMR. Emisiunea a fost difuzată de Antena 1 Moldova, începând cu ora 11. Filiala Iaşi mulţumeşte întregii

Dosarul de îngrijiri a fost subiect de dezbatere publică între asistenţii medicali.

Liliana Pintilie, realizatorul emisiunii „Sănătate cu prioritate”, a avut-o ca invitată, sâmbătă, 10 februarie 2018, pe Dana-Nicoleta Mihai, şefa Departamentului Profesional-ştiinţific din cadrul Filialei Iaşi a OAMGMAMR.

Emisiunea a fost difuzată de Antena 1 Moldova, începând cu ora 11.

Filiala Iaşi mulţumeşte întregii echipe care a contribuit la elaborarea dosarului de îngrijiri: Dana-Nicoleta Mihai (Spitalul de Recuperare), Maria Bolotă (Spitalul de Obstetrică-Ginecologie „Cuza Vodă”), Liliana Perţu (Spitalul Municipal Paşcani), Paula Molan (Spitalul Clinic de Pneumoftizologie), Petronela Grigoraş (Fresenius Nephrocare), Irina Martiniuc (Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Sf. Maria”), Anişoara Grădinariu (Spitalul Clinic CF Iaşi), Loredana Brînză (Spitalul Clinic „Dr. C. I. Parhon”), Marinela Feifer (Institutul de Psihiatrie „Socola”), Liliana Pintilie (preşedinte OAMGMAMR Iaşi).

Reamintim că dosarul de îngrijiri este o cerinţă impusă unităţilor medicale de Autoritatea Naţională de Management al Calităţii în Sănătate (ANMCS) prin Standardele de acreditare.

Planul de îngrijire elaborat de membrii Comisiei Profesionale de la Iaşi conţine, pe lângă un plan general, şi fişele care trebuie ataşate acestuia: gradul de dependenţă, riscul de cădere etc. Fişele vor fi selectate în cazul fiecărei unităţi medicale, în funcţie de specificul acesteia.

Vezi emisiunea „Sănătate cu prioritate”

Pe acelaşi subiect:
IAŞI:. Dosarul de îngrijiri, finalizat
Dosarul de îngrijiri, o provocare utilă pentru asistenți medicali și moașe
IAŞI:. Dosarul de îngrijiri, elaborat până la sfârşitul lui ianuarie 2018