IAȘI:. Daruri din partea asistenților medicali ieșeni pentru familiile defavorizate

30 de familii din localitatea Probota-Ciulinești au primit cadouri de Sfântul Nicolae din partea asistenților medicali din Iași. Membrii Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România, Filiala Iași au dăruit familiilor nevoiașe și copiilor lor pachete cu haine, jucării și dulciuri. Cadourile au fost colectate la sediul organizației și apoi au fost

30 de familii din localitatea Probota-Ciulinești au primit cadouri de Sfântul Nicolae din partea asistenților medicali din Iași.

Membrii Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România, Filiala Iași au dăruit familiilor nevoiașe și copiilor lor pachete cu haine, jucării și dulciuri. Cadourile au fost colectate la sediul organizației și apoi au fost împărțite familiilor din Ciulinești care au participat la slujba de la Biserica Sf. Nicolae.

Inițiativa face parte din Campania intitulată „O familie fericită – sprijin și educație pentru familii din mediul rural”, lansată anul trecut de Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România, Filiala Iași, Asociația Everest din Iași și Asociația Mediplus din Pașcani.

OAMGMAMR-IASI
ADMINISTRATOR
PROFILE