IAŞI:. Cursuri online gratuite

IAŞI:. Cursuri online gratuite

Cursurile online gratuite revin pe agenda EMC. Membrii Filialei Iaşi a OAMGMAMR pot accesa, de la 15 noiembrie 2018, „Curs de formare profesională în prevenirea şi managementul epuizării profesionale”. Cursul este postat pe www.oamr.eu, platforma e-learning EMC a Filialei, iar cei care doresc să-l urmeze îşi pot crea un cont. Cursul, creditat cu 15 credite

Cursurile online gratuite revin pe agenda EMC.

Membrii Filialei Iaşi a OAMGMAMR pot accesa, de la 15 noiembrie 2018, „Curs de formare profesională în prevenirea şi managementul epuizării profesionale”.

Cursul este postat pe www.oamr.eu, platforma e-learning EMC a Filialei, iar cei care doresc să-l urmeze îşi pot crea un cont.

Cursul, creditat cu 15 credite EMC, are trei module. Toate trebuie promovate pentru a se ajunge la testul final, care poate fi susţinut de trei ori. Cei care promovează testul final obțin un certificat de absolvire. Certificatul trebuie descărcat în calculator pentru finalizarea cursului și obținerea celor 15 credite EMC.

Problemele tehnice pot fi semnalate la adresa oamriasi@gmail.com

„Curs de formare profesională în prevenirea şi managementul epuizării profesionale” este rezultatul Proiectului JOBIS, derulat de OAMGMAMR Iaşi în parteneriat cu patru universităţi din străinătate, iar acum este în etapa de sustenabilitate.

Peste 200 de asistenţi medicali ieşeni au avut acces gratuit, în cadrul proiectului, la curs.

OAMGMAMR Iaşi a lansat, în 2012, campania „S.O.S. burn-out!” în cadrul careia au fost organizate întâlniri de informare în unităţi medicale din Iaşi şi au fost distribuite afişe şi informaţii online despre pericolele epuizării profesionale.

Foto: captură platformă oamr.eu