IAŞI:. Cursuri de limba engleză pentru asistenţii medicali ieşeni

IAŞI:. Cursuri de limba engleză pentru asistenţii medicali ieşeni

Filiala Iaşi a Ordinului Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România anunţă începerea cursurilor de limba engleză pentru membrii săi. Cursurile de engleză se desfăşoară pe module. Un modul durează 30 de ore, iar taxa de participare este de 200 de lei. O grupă va avea maximum 15 persoane, iar nivelul cursanţilor (A1,

Filiala Iaşi a Ordinului Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România anunţă începerea cursurilor de limba engleză pentru membrii săi.

Cursurile de engleză se desfăşoară pe module. Un modul durează 30 de ore, iar taxa de participare este de 200 de lei. O grupă va avea maximum 15 persoane, iar nivelul cursanţilor (A1, A2 şi B1) va fi stabilit în urma unui pre-test.

„Ne-am propus să derulăm aceste cursuri pentru colegii din sistem, care vor putea accesa mai uşor articolele de specialitate în engleză. De asemenea, ne va ajuta pe viitor în proiectele care implică schimburi de experienţă. Este, practic, un lucru extrem de necesar în vârtejul multiculturalismului contemporan. Cursurile vor fi predate de profesori cu experienţă, ceea ce constituie o garanţie a calităţii actului didactic”, a precizat Liliana Pintilie, preşedintele OAMGMAMR Iaşi.

Cursurile sunt creditate cu 15 credite EMC şi vor demara în luna iulie. Înscrierile se pot face pe site, la secţiunea EMC.

Foto: frostcom.fr