IAȘI:. Cursuri de genetică medicală

IAȘI:. Cursuri de genetică medicală

Asistenții medicali se pot perfecționa în genetica medicală. 60 de asistenți angajați în spitalele de stat din Regiunea Nord-Est vor beneficia de cursuri de formare profesională în Genetica medicală. Cursurile se desfășoară în cadrul proiectului Formarea PROfesionala a personalului din sistemul medical din România în GENetica medicala – PROGEN – SMIS 107623, al cărui beneficiar

Asistenții medicali se pot perfecționa în genetica medicală.

60 de asistenți angajați în spitalele de stat din Regiunea Nord-Est vor beneficia de cursuri de formare profesională în Genetica medicală.

Cursurile se desfășoară în cadrul proiectului Formarea PROfesionala a personalului din sistemul medical din România în GENetica medicala – PROGEN – SMIS 107623, al cărui beneficiar este Institutul Clinic Fundeni.

Cei interesați să participe la cursul de genetică medicală sunt rugați să acceseze linkul http://www.imunogenetica.ro/metodologia-de-selectie-si-recrutare-gt/.

Cursurile vor începe în jurul datei de 10 august 2018. Data limită de înscriere este 31 iulie 2018.

Dosarele completate vor fi trimise, scanate, la adresa dianacondruz@yahoo.com.

Dosarele pot fi aduse în plic inchis sau trimise poștal la registratura UMF Iași în atenția Prof. dr. Eusebiu Vlad Gorduza, Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” Iași, str. Universității nr. 16, Iași.

Scopul proiectului PROGEN este de a forma personal medical capabil de interpretarea și integrarea rezultatelor de genetică medicală în contextul clinic al pacientului.

Coordonatorul recrutării grupului țintă este dna Diana Condruz, telefon 0770957518.

Vezi AFIȘUL PROIECTULUI.

Foto: Wikipedia