IAȘI:. Curs pentru asistenții de laborator

Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România – Filiala Iași anunță cursul „Diagnosticul de laborator și monitorizarea pacienților cu anemii hipocrome”. Cursul se desfășoară în perioada 29 ianuarie – 1 februarie 2010, ora 13.30, în Amfiteatrul Clinicii a III-a Medicală a Spitalului „Sf. Spiridon” și este destinat, cu precădere, asistenților care lucrează

Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România – Filiala Iași anunță cursul „Diagnosticul de laborator și monitorizarea pacienților cu anemii hipocrome”.

Cursul se desfășoară în perioada 29 ianuarie – 1 februarie 2010, ora 13.30, în Amfiteatrul Clinicii a III-a Medicală a Spitalului „Sf. Spiridon” și este destinat, cu precădere, asistenților care lucrează în specialitatea laborator. Lector este as. med. pr. licențiat Carmen Logofătu.

Cursul este creditat cu 30 de credite EMC.

Înscrierile se fac la locul desfășurării cursului. Taxa de certificare este de 50 de lei și se achită la final, la lector, după completarea fișei de evidență.

NOTĂ: Toți participanții la curs trebuie să dețină, OBLIGATORIU, Certificatul de membru al OAMGMAMR Iași. Lipsa documentului menționat face imposibilă eliberarea diplomei de participare la curs, respectiv introducerea acesteia în baza de date online.

Marius Asăndulesei
Compartimentul publicații, comunicare, imagine și relații cu mass-media
OAMGMAMR Iași

OAMGMAMR-IASI
ADMINISTRATOR
PROFILE