IAȘI:. Curs de radioprotecție

IAȘI:. Curs de radioprotecție

S.C. Micorad X Ray Iași, recunoscută de Comisia Națională pentru Controlul Activităților Nucleare (C.N.C.A.N) București ca Centru de pregătire în radioprotecție, organizează în cadrul Programului de Educație Medicală Continuă pentru cadre medii cursul cu tema „Managementul sanitar al accidentului nuclear”. Cursul se desfășoară în perioada 22 – 24 februarie 2008, în sala de conferințe de

S.C. Micorad X Ray Iași, recunoscută de Comisia Națională pentru Controlul Activităților Nucleare (C.N.C.A.N) București ca Centru de pregătire în radioprotecție, organizează în cadrul Programului de Educație Medicală Continuă pentru cadre medii cursul cu tema „Managementul sanitar al accidentului nuclear”. Cursul se desfășoară în perioada 22 – 24 februarie 2008, în sala de conferințe de la Casa Cărții Iași, etaj 2 și este creditat de Ordinul Asistenților Medicali și Moașelor din România.

Cursul se adresează tuturor cadrelor medii, dar în special cadrelor medii din radiologie și din Autoritățile de Sănătate Publică (care au competențe în dezastre).

Cursul costă 60 RON, în această sumă fiind inclusă taxa de eliberare a diplomelor de către OAMMR Iași.

Pentru înscrieri și relații suplimentare:
0745 – 631535 sau 0724 – 232764 (Dr. Ghineț Micaela)
0723 – 748408 (Fiz. Dăscăleanu Vasile)