IAȘI:. Curs de radioprotecție

IAȘI:. Curs de radioprotecție

S.C. Micorad X Ray Iași, recunoscută de Comisia Națională pentru Controlul Activităților Nucleare (C.N.C.A.N) București ca Centru de pregătire în radioprotecție, organizează cursul de Protecție Radiologică în diagnosticul radiologic și Radiologia Intervențională. Cursul este gratuit și se desfășoară la Casa Cărții, etaj 2, în două module: 4-6 noiembrie și 18-20 noiembrie 2011. Cursul face parte

S.C. Micorad X Ray Iași, recunoscută de Comisia Națională pentru Controlul Activităților Nucleare (C.N.C.A.N) București ca Centru de pregătire în radioprotecție, organizează cursul de Protecție Radiologică în diagnosticul radiologic și Radiologia Intervențională.

Cursul este gratuit și se desfășoară la Casa Cărții, etaj 2, în două module: 4-6 noiembrie și 18-20 noiembrie 2011.

Cursul face parte din Programul de Reciclare în Radioprotecție, nivel 1, practica Rontgendiagnostic și este avizat de Comisia Națională pentru Controlul Activităților Nucleare București. Lector este dr. Micaela Ghineț.

Persoană de contact: Cezar Aanei, telefon 0723-942409

Cursul (modulul I+ modulul II) este creditat de OAMGMAMR cu 30 credite EMC, conform Programului Național de Educație Medicală Continuă.

OAMGMAMR-IASI
ADMINISTRATOR
PROFILE