IAȘI:. „Conferințele Institutului Regional de Oncologie”

IAȘI:. „Conferințele Institutului Regional de Oncologie”

Iașul devine, în această săptămână, capitala oncologiei românești. Conferințele Institutului Regional de Oncologie Iași și a opta ediție a manifestării „Zilele Oncologiei Ieșene” se vor defășura între 22 și 24 noiembrie, la Centrul de Conferințe Palas, Hotel Ramada și Institutul Regional de Oncologie. Manifestarea cuprinde lucrări științifice, workshop-uri, o sesiune de postere și o expoziție

Iașul devine, în această săptămână, capitala oncologiei românești.

Conferințele Institutului Regional de Oncologie Iași și a opta ediție a manifestării „Zilele Oncologiei Ieșene” se vor defășura între 22 și 24 noiembrie, la Centrul de Conferințe Palas, Hotel Ramada și Institutul Regional de Oncologie.

Manifestarea cuprinde lucrări științifice, workshop-uri, o sesiune de postere și o expoziție medicală de specialitate, iar printre temele abordate se numără „Opțiuni terapeutice moderne în oncologie”, „Nursingul pacientului oncologic”, „Terapia volemică perioperatorie”, „Neoplazii hematologice” și „Cancerul mamar”.

Deschiderea festivă a manifestărilor este programată joi, 22 noiembrie, ora 18.00, la Teatrul Național „Vasile Alecsandri”.

Institutul Regional de Oncologie va fi inaugurat oficial vineri, 23, noiembrie, la ora 14.00. Printre personalitățile medicale care și-au anunțat participarea la eveniment sunt Raed Arafat, ministrul Sănătății, Vasile Astărăstoae, rectorul UMF „Gr. T. Popa” Iași și președintele Colegiului Medicilor din România, Vasile Cepoi, consilier de stat al primului-ministru pe probleme de sănătate. Sunt așteptați, de asemenea, premierul Victor Ponta, Cristian Adomniței, președintele Consiliului Județean Iași, Gheorghe Nichita, primarul municipiului Iași.

Inaugurarea va fi urmată de o conferință de presă și un tur al instituției.

Descarcă fişierul ataşat:
Program CONFER 2012