IAŞI:. Conferinţa judeţeană OAMGMAMR: „Schimbarea în sănătate începe cu noi”

„Schimbarea în sănătate începe cu noi” este tema conferinţei judeţene organizată cu ocazia Zilei Internaţionale a Asistentului Medical şi Zilei Internaţionale a Moaşei. Organizată de Filiala Iaşi a Ordinului Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România, manifestarea are loc sâmbătă, 10 mai 2014, de la ora 10.00, în Sala de Consiliu din Policlinica

„Schimbarea în sănătate începe cu noi” este tema conferinţei judeţene organizată cu ocazia Zilei Internaţionale a Asistentului Medical şi Zilei Internaţionale a Moaşei.

Organizată de Filiala Iaşi a Ordinului Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România, manifestarea are loc sâmbătă, 10 mai 2014, de la ora 10.00, în Sala de Consiliu din Policlinica Stomatologică Boltă.

Taxa de participare este de 50 lei şi se poate achita la sediul Filialei sau în ziua manifestării.

Membrii OAMGMAMR Iaşi care doresc să participe cu lucrări ştiinţifice vor trimite pe e-mail un rezumat până la data de 5 mai 2014.

Participanţii fără lucrări obţin 15 credite EMC, co-autorii de lucrări 18, iar autorii 22 credite.

„La conferinţă va fi lansată revista Info-Nursing, editată de Filiala Iaşi a OAMGMAMR, precum şi un volum de specialitate. De asemenea, va fi prezentată şi premiată cea mai bună lucrare a concursului Nursing de carieră, câştigătorul urmând să participe la o conferinţă naţională, la propria alegere. Toţi colegii care trimit lucrări pentru concurs sunt invitaţi la conferinţa din 10 mai fără să achite taxa de participare. Informaţii despre concurs sunt afişate pe site-ul nostru, www.oamr-iasi.ro, a declarat Liliana Pintilie, preşedintele Filialei.

Descarcă AFIŞUL CONFERINŢEI