IAȘI:. Conferința – Îngrijiri în bolile inflamatorii intestinale

Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România – Filiala Iasi, Institutul de Gastroenterologie și Hepatologie Iași și Asociația Profesională Română de Gastroenterologie-Endoscopie a Asistenților Medicali anunță conferința cu tema „Îngrijiri în bolile inflamatorii intestinale tumorile intestinale – diagnostic şi tratament” Manifestarea se desfășoară la Iași, în perioada 14-17 octombrie 2010, în Amfiteatrul

Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România – Filiala Iasi, Institutul de Gastroenterologie și Hepatologie Iași și Asociația Profesională Română de Gastroenterologie-Endoscopie a Asistenților Medicali anunță conferința cu tema „Îngrijiri în bolile inflamatorii intestinale tumorile intestinale – diagnostic şi tratament”

Manifestarea se desfășoară la Iași, în perioada 14-17 octombrie 2010, în Amfiteatrul IGH „C. DIMITRIU”

Plata taxei de participare la conferință, în cuantum de 25 lei, se va face prin depunere directă catre As. med. Mihnea Dana și As. med. Leca Sidela (IGH), numai dupa completarea fișei de evidență.

Participanţii obţin 20 de credite EMC.

Pentru detalii suplimentare:
Mihnea Dana (0724 – 065209)
Leca Sidela (072 – 731055)

OAMGMAMR-IASI
ADMINISTRATOR
PROFILE