IAŞI:. Concursul de cercetări şi studii clinice „Nursing de carieră” – ediţia a III-a

Filiala Iaşi a Ordinului Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România lansează, pentru al treilea an consecutiv, provocarea profesională pentru membrii organizaţiei: „Nursing de carieră”, concurs de cercetări şi studii clinice în domeniul îngrijirilor dar şi din sfera de activitate specifică celorlalte specialităţi. Lucrările ştiinţifice pot fi aduse personal la sediu sau trimise

Filiala Iaşi a Ordinului Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România lansează, pentru al treilea an consecutiv, provocarea profesională pentru membrii organizaţiei: „Nursing de carieră”, concurs de cercetări şi studii clinice în domeniul îngrijirilor dar şi din sfera de activitate specifică celorlalte specialităţi.

Lucrările ştiinţifice pot fi aduse personal la sediu sau trimise pe e-mail, în perioada 1 – 30 aprilie 2015, pe adresa secretar@oamr-iasi.ro, însoţite de mesajul „Participare concurs lucrări ştiinţifice”.

Premiul I este, şi de această dată, o tabletă. Anunţarea câştigătorilor şi decernarea premiilor va avea loc la 7 mai 2016, în cadrul conferinţei „Provocări şi inovaţii în profesiile de asistent medical şi moaşă”, organizate cu ocazia Zilei internaţionale a asistentului medical şi a moaşei.

* * *

Concursul „Nursing de carieră” vizează promovarea şi încurajarea implicării profesioniştilor în dezvoltarea propriului domeniu de activitate. Un alt obiectiv este aducerea propriei contribuţii în sfera îngrijirilor, în condiţiile în care în România nu există centre de cercetare dedicate activităţii asistenţilor medicali generalişti, moaşelor şi asistenţilor medicali, cum se întâmplă în statele în care profesiile sunt reglementate.

Descarcă REGULAMENTUL DE CONCURS [format .PDF]
Vezi AFIŞUL CONCURSULUI

Text: Marius Asăndulesei
Afiş concurs: Izabela Agavriloaie