IAŞI:. Concursul de cercetări şi studii clinice „Nursing de carieră” – ediţia a II-a

IAŞI:. Concursul de cercetări şi studii clinice „Nursing de carieră” – ediţia a II-a

Filiala Iaşi a OAMGMAMR lansează, pentru al doilea an consecutiv, o provocare profesională pentru membrii organizaţiei: „Nursing de carieră”, concurs de cercetări şi studii clinice în domeniul îngrijirilor dar şi din sfera de activitate specifică celorlalte specialităţi. Lucrările ştiinţifice trebuie aduse personal la sediu sau trimise pe e-mail în perioada 1 aprilie – 30 aprilie

Filiala Iaşi a OAMGMAMR lansează, pentru al doilea an consecutiv, o provocare profesională pentru membrii organizaţiei: „Nursing de carieră”, concurs de cercetări şi studii clinice în domeniul îngrijirilor dar şi din sfera de activitate specifică celorlalte specialităţi.

Lucrările ştiinţifice trebuie aduse personal la sediu sau trimise pe e-mail în perioada 1 aprilie – 30 aprilie 2015, pe adresa secretar@oamr-iasi.ro însoţite de mesajul „Participare concurs lucrări ştiinţifice”. Anunţarea câştigătorilor şi decernarea premiilor va avea loc în data de 9 mai 2015, în cadrul conferinţei organizate cu ocazia Zilei internaţionale a asistentului medical şi a moaşei.

Ideea concursului „Nursing de carieră” este de a promova şi încuraja implicarea profesioniştilor în dezvoltarea propriului domeniu de activitate, de a aduce propria contribuţie în sfera îngrijirilor, în condiţiile în care în România nu există centre de cercetare dedicate activităţii asistenţilor medicali generalişti, moaşelor şi asistenţilor medicali, cum se întâmplă în statele în care profesiile sunt reglementate.

Descarcă
REGULAMENTUL CONCURSULUI (format .PDF)
AFIŞUL CONCURSULUI