IAŞI:. Concurs de cercetări şi studii clinice

IAŞI:. Concurs de cercetări şi studii clinice

Filiala Iaşi a OAMGMAMR lansează o provocare profesională pentru membrii organizaţiei: un concurs de cercetări şi studii clinice în domeniul îngrijirilor dar şi din sfera de activitate specifică celorlalte specialităţi. De astăzi până pe 5 mai 2014 aşteptăm să ne trimiteţi lucrările înscrise în concurs pe adresele de e-mail secretar@oamr-iasi.ro sau nursingdecariera@gmail.com. Lucrarea premiată va

Filiala Iaşi a OAMGMAMR lansează o provocare profesională pentru membrii organizaţiei: un concurs de cercetări şi studii clinice în domeniul îngrijirilor dar şi din sfera de activitate specifică celorlalte specialităţi.

De astăzi până pe 5 mai 2014 aşteptăm să ne trimiteţi lucrările înscrise în concurs pe adresele de e-mail secretar@oamr-iasi.ro sau nursingdecariera@gmail.com. Lucrarea premiată va fi prezentată la Conferinţa din 10 mai 2014, organizată cu ocazia Zilei Internaţionale a Asistentului Medical, iar câştigătorul va participa la o conferinţă naţională, la propria alegere.

Toţi colegii care trimit lucrări vor fi invitaţi la Conferinţa din 10 mai fără să achite taxa de participare.

Ideea este de a promova şi încuraja implicarea profesioniştilor în dezvoltarea propriului domeniu de activitate, de a aduce propria contribuţie în sfera îngrijirilor, în condiţiile în care în România nu există centre de cercetare dedicate activităţii asistenţilor medicali generalişti, moaşelor şi asistenţilor medicali, cum se întâmplă în statele în care profesiile sunt reglementate.

Concursul organizat de Filiala Iaşi poate fi un prim pas pentru consolidarea, la Iaşi, a unui centru profesional care să furnizeze informaţii valoaroase pentru domeniul îngrijirilor şi nu numai, contribuind la creşterea prestigiului celor trei profesii atât în rândul publicului cât şi al colegilor din echipa profesională şi al specialiştilor din medicină.

Descarcă
REGULAMENTUL DE CONCURS
AFIŞUL CONCURSULUI