IAŞI:. COMUNICAT DE PRESĂ: Defecţiuni tehnice

În ultimele 14 zile, la sediul Filialei Iaşi a Ordinului Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România au intervenit frecvente defecţiuni tehnice care au afectat grav comunicarea organizaţiei atât cu membrii săi, cât și cu instituţii din cadrul sistemului sanitar sau din afara acestuia. Concret, numărul de telefon şi fax 0232240695 nu funcţionează,

Concret, numărul de telefon şi fax 0232240695 nu funcţionează, iar cele patru echipe de intervenţie ale Telekom care au venit la sediu nu au reuşit, deocamdată, să depisteze cauza defecţiunii.

Deşi vina nu ne aparţine, cerem scuze membrilor noştri şi sperăm ca situaţia să fie remediată într-un interval de timp cât mai scurt.

Urmareste-ne pe Facebook

Facebook Pagelike Widget