IAŞI:. Certificate noi pentru asistenţi medicali şi moaşe

Membrii Ordinului Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România vor primi Certificate noi Consiliul Naţional al OAMGMAMR a schimbat sigla organizaţiei la jumătatea anului trecut prin modificarea Anexei 3 a Statutului organizaţiei şi, prin urmare, vor fi schimbate şi certificatele de membru. Modelul certificatului a fost publicat în „Monitorul Oficial” 763/9.12.2013. Noul document

Membrii Ordinului Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România vor primi Certificate noi

Consiliul Naţional al OAMGMAMR a schimbat sigla organizaţiei la jumătatea anului trecut prin modificarea Anexei 3 a Statutului organizaţiei şi, prin urmare, vor fi schimbate şi certificatele de membru.

Modelul certificatului a fost publicat în „Monitorul Oficial” 763/9.12.2013. Noul document va atesta calitatea de membru al organizaţiei şi va fi eliberat o singură dată, la înscrierea în organizaţie. Viza anuală care atestă dreptul de practică a profesiei în anul respectiv pe teritoriul României nu se va aplica pe acest document. Organizaţiile locale vor elibera la începutul fiecărui an – în locul ştampilei aplicate până în prezent pe certificat – un aviz de liberă practică valabil până la finalul anului respectiv.

Pentru emiterea noilor certifícate este necesară reactualizarea bazei de date. Toţi membrii vor completa un formular de reactualizare a informaţiilor personale (nume/CI/adresă/adresă de e-mail/studii etc.).

Formularul se găseşte la sediul Filialei Iaşi sau poate fi descărcat de pe site-ul www.oamr-iasi.ro. După completare, va fi trimis pe adresa secretar@oamr-iasi.ro.

Membrii Filialei vor primi noile certificate anul viitor, când se vor prezenta pentru avizul de practică. Certificatele se eliberează pe baza informaţiilor reactualizate.

Descarcă fişierul ataşat:
FIŞĂ ACTUALIZARE DATE