IAŞI:. Au venit adeverințele de grad principal

Asistenții medicali care au participat la examenul de grad principal pot să ridice documentele care certifică promovarea lor profesională. Adeverințele se pot ridica de la Compartimentul Îngrijirilor de Sănătate și Comunitare a Direcției de Sănătate Publică Iași, zilnic, de luni până vineri, între orele 9.00 și 16.00. La ridicarea adeverinței de grad principal, asistenții trebuie

Asistenții medicali care au participat la examenul de grad principal pot să ridice documentele care certifică promovarea lor profesională.

Adeverințele se pot ridica de la Compartimentul Îngrijirilor de Sănătate și Comunitare a Direcției de Sănătate Publică Iași, zilnic, de luni până vineri, între orele 9.00 și 16.00. La ridicarea adeverinței de grad principal, asistenții trebuie să prezinte buletinul de identitate. O copie a adeverinței se va depune la DSP, iar alta la Serviciul Resurse Umane a unității sanitare unde își desfășoară activitatea asistentul medical respectiv.

Precizăm că la examenul de grad principal, care a avut loc în perioada 30 septembrie – 1o octombrie, au participat aproape trei sute de asistenți medicali ieșeni. Nota minimă de promovare a fost 7.00 și toți candidații au fost declarați admiși.

La examenul de grad principal din 2004 au fost introduse trei specialități noi: asistent medical igienist de scaun stomatologic, asistent de stomatologie și statistică medicală.