IAŞI:. Au sosit certificatele pentru a doua specializare 2017

IAŞI:. Au sosit certificatele pentru a doua specializare 2017

44 de asistenţi medicali ieşeni sunt asteptaţi să-şi ridice certificatele pentru a doua specializare. Filiala Iaşi a Ordinului Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România a primit, astăzi, certificatele de la Şcoala Naţională de Sănătate Publică, Managament şi Perfecţionare în Domeniul Sanitar Bucureşti. Este vorba despre specializările în Balneo-fizioterapie, Igienă și sănătate publică,

44 de asistenţi medicali ieşeni sunt asteptaţi să-şi ridice certificatele pentru a doua specializare.

Filiala Iaşi a Ordinului Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România a primit, astăzi, certificatele de la Şcoala Naţională de Sănătate Publică, Managament şi Perfecţionare în Domeniul Sanitar Bucureşti.

Este vorba despre specializările în Balneo-fizioterapie, Igienă și sănătate publică, Laborator, respectiv Radiologie-imagistică
medicală.

Documentele se ridică personal, de la sediul OAMGMAMR Iaşi, pe baza cărţii de identitate şi a semnăturii de primire, până la data de 15 mai 2018.

Asistenţii medicali sunt rugaţi să aducă la sediu vechiul certificat de membru. Documentul va fi schimbat, iar pe el va fi trecută şi noua specializare obţinută.