IAŞI:. Au sosit certificatele pentru a doua specializare 2016

IAŞI:. Au sosit certificatele pentru a doua specializare 2016

Filiala Iaşi a Ordinului Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România a primit, de la Şcoala Naţională de Sănătate Publică, Management şi Perfecţionare în Domeniul Sanitar Bucureşti, certificatele de absolvire pentru candidaţii care au participat la examenul de obţinere a cele de-a doua specializări. Certificatele se eliberează titularilor pe baza prezentării documentului de

Filiala Iaşi a Ordinului Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România a primit, de la Şcoala Naţională de Sănătate Publică, Management şi Perfecţionare în Domeniul Sanitar Bucureşti, certificatele de absolvire pentru candidaţii care au participat la examenul de obţinere a cele de-a doua specializări.

Certificatele se eliberează titularilor pe baza prezentării documentului de identitate. Aceştia trebuie să aducă şi certificatul de membru, pe care va fi adăugată noua specializare.

Data limită de eliberare a certificatelor este 20 mai 2017.

44 de asistenţi medicali generalişti şi de pediatrie ieşeni au obţinut, în 2016, recunoaşterea specializărilor în Radiologie-imagistică medicală, Laborator, Balneo-fizioterapie, respectiv Nutriţie şi dietetică. Ei au obţinut 30 de credite EMC, introduse anul trecut în baza de date online.