IAŞI:. Au sosit adeverinţele pentru a doua specializare 2017

IAŞI:. Au sosit adeverinţele pentru a doua specializare 2017

Asistenţii medicali generalişti şi de pediatrie ieşeni care au participat la examenul pentru obţinerea celei de-a doua specializări, sesiunea 2017, pot ridica adeverinţele provizorii de absolvire. Documentele au sosit, astăzi, la OAMGMAMR Iaşi, de la Şcoala Naţională de Sănătate Publică, Management şi Perfecţionare în Domeniul Sanitar Bucureşti. Adeverinţele se eliberează titularilor pe baza prezentării documentului

Asistenţii medicali generalişti şi de pediatrie ieşeni care au participat la examenul pentru obţinerea celei de-a doua specializări, sesiunea 2017, pot ridica adeverinţele provizorii de absolvire.

Documentele au sosit, astăzi, la OAMGMAMR Iaşi, de la Şcoala Naţională de Sănătate Publică, Management şi Perfecţionare în Domeniul Sanitar Bucureşti.

Adeverinţele se eliberează titularilor pe baza prezentării documentului de identitate, la sediul Filialei, începând de luni, 4 decembrie 2017.

44 de asistenţi medicali generalişti şi de pediatrie ieşeni au obţinut, în 2017, recunoaşterea specializărilor în Balneo-fizioterapie, Igienă si sănătate publică, Laborator, Radiologie-
imagistică medicală. Ei au obţinut 30 de credite EMC, care vor fi introduse în baza de date online.

Foto: sciencemag.cz