IAȘI:. Au sosit adeverințele de grad principal!

Asistenții medicali și moașele din județul Iași, care au susținut examenul de grad principal în sesiunea noiembrie 2011, pot intra în posesia adeverințelor. Potrivit site-ului dspiasi.ro, ridicarea documentelor se face de la sediul Direcției de Sănătate Publică, str. Vasile Conta nr.2-4, Biroul R.U.N.O.S. – camera 5, de luni până vineri, în intervalul orar 9.30 –

Asistenții medicali și moașele din județul Iași, care au susținut examenul de grad principal în sesiunea noiembrie 2011, pot intra în posesia adeverințelor.

Potrivit site-ului dspiasi.ro, ridicarea documentelor se face de la sediul Direcției de Sănătate Publică, str. Vasile Conta nr.2-4, Biroul R.U.N.O.S. – camera 5, de luni până vineri, în intervalul orar 9.30 – 11.30 și 13.00 – 15.00.

DSP Iași precizează că adeverința de grad principal se eliberează titularului sau persoanei împuternicite, pe baza cărții de identitate, în termen de 90 de zile, apoi vor fi returnate Ministerului Sănătății, urmând ca persoanele care nu le-au ridicat în această perioadă să se adreseze direct Ministerului Sănătății.