IAŞI:. Au sosit adeverinţele de confirmare în grad principal, sesiunea 2013

Filiala Iaşi a Ordinului Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România a primit, astăzi, de la Ministerul Sănătăţii, certificatele de confirmare în grad principal pentru asistenţii medicali/moaşele care au promovat examenul în sesiunea 2013. Documentele se ridică, de titular sau persoanele împuternicite, de la sediul OAMGMAMR Iaşi. La ridicare, pe borderoul original se

Filiala Iaşi a Ordinului Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România a primit, astăzi, de la Ministerul Sănătăţii, certificatele de confirmare în grad principal pentru asistenţii medicali/moaşele care au promovat examenul în sesiunea 2013.

Documentele se ridică, de titular sau persoanele împuternicite, de la sediul OAMGMAMR Iaşi. La ridicare, pe borderoul original se va scrie seria, numărul cărţii de identitate şi semnătura titularului, respectiv datele de identificare şi semnătura titularului procurii.

La Iaşi, în sesiunea 2013, un candidat nu s-a prezentat la examenul de grad principal. Toţi ceilalţi înscrişi au promovat examenul.

La examen au participat 651 de candidaţi – 598 de asistenţi medicali generalişti, iar 53 din alte specialităţi (balneofizioterapie, farmacie, radiologie-imagistică medicală, laborator, obstetrică-ginecologie, igienă şi sănătate publică, stomatologie).