IAŞI:. Asistenții medicali ieșeni vor fi mai bine informați

Revista „Ars Medica”, editată de Ordinul Asistenților Medicali și Moașelor din România, începe să apară, din acest an, în 6 numere în loc de 4, ca până acum. „Există multe articole științifice valoroase ce merită să fie publicate în revistă. Pe de altă parte, am înregistrat o creștere a numărului de abonați, așa că singura

Revista „Ars Medica”, editată de Ordinul Asistenților Medicali și Moașelor din România, începe să apară, din acest an, în 6 numere în loc de 4, ca până acum.

„Există multe articole științifice valoroase ce merită să fie publicate în revistă. Pe de altă parte, am înregistrat o creștere a numărului de abonați, așa că singura soluție a fost mărirea tirajului. În momentul de față avem, la nivel național, cca. 34000 de abonamente, față de 1000 în vara anului 2003 și intenționăm ca de anul viitor să trecem la apariția lunară a revistei. În acest fel, colegii noștri vor fi la curent cu ultimele noutăți din domeniu și vor putea să-și valorifice experiența acumulată de-a lungul anilor”, a declarat Liliana Iordache, președintele OAMMR.

Valoarea abonamentului anual la „Ars Medica” este de 240.000 de lei și asigură, potrivit Programului Național de Educație Medicală Continuă, 12 credite. Asistenții medicali se pot abona prin liderii filialelor OAMMR din unitățile sanitare unde lucrează sau direct la sediul filialelor județene ale Ordinului.

Primul număr din 2005 al revistei se află sub tipar și va ajunge la cei 1100 asistenții medicali ieșeni abonați la sfârșitul lunii februarie.