IAŞI:. Asistenţi medicali şomeri, căutaţi pentru un proiect finanţat din fonduri europene

IAŞI:. Asistenţi medicali şomeri, căutaţi pentru un proiect finanţat din fonduri europene

Asociaţia pentru Dezvoltare şi Promovare Socio-Economică CATALACTICA anunţă recrutarea şi selecţia în grupul ţintă al proiectului EFIACCES (ID POSDRU/125/5.1/S/127671) a 980 de persoane din categoria asistenţi medicali aflaţi în şomaj, din care 300 şomeri de lungă durată în vederea implicării acestora în activităţile proiectului. Candidaţii trebuie să fie absolvenţi ai şcolii postliceale/liceului sanitar cu diplomă/certificat

Asociaţia pentru Dezvoltare şi Promovare Socio-Economică CATALACTICA anunţă recrutarea şi selecţia în grupul ţintă al proiectului EFIACCES (ID POSDRU/125/5.1/S/127671) a 980 de persoane din categoria asistenţi medicali aflaţi în şomaj, din care 300 şomeri de lungă durată în vederea implicării acestora în activităţile proiectului.

Candidaţii trebuie să fie absolvenţi ai şcolii postliceale/liceului sanitar cu diplomă/certificat de absolvire sau absolvent al învăţământului universitar de scurtă durată cu diplomă de licenţă, în specialităţile: asistent medical (studii superioare), asistent medical comunitar, asistent medical consiliere HIV/SIDA, asistent medical fizioterapie, asistent medical generalist.

Statutul pe piaţa muncii trebuie să fie: şomer de lungă durată, şomer de lungă durată tânăr sau persoană aflată în căutarea unui loc de muncă.

Cei înscrişi în cadrul proiectului pot beneficia gratuit de: informare şi consiliere; curs specializare asistent medical comunitar cu o durată de 10 zile, organizat în Bucureşti, Timişoara şi Târgu Mureş; asistenţă în găsirea unui loc de muncă.

De asemenea, cei înscrişi la curs beneficiază gratuit de: transport (dus intors) de la domiciliu la locul desfăşurării cursurilor; cazare şi masă pe durata celor 10 zile de curs. Absolvenţii cursului vor beneficia de o subvenţie în valoare de 500 lei.

Data limită de înscriere este 3 iunie 2015. Dosarele se depun la Asociaţia pentru Dezvoltare şi Promovare Socio-Economică CATALACTICA, Str. Simetriei, nr. 18A, Sector 2, Bucuresti. Pentru mai multe detalii referitoare la proiect, criterii de eligibilitate, modalităţile de înscriere la cursuri vă rugăm să ne contactati la tel. 021.240.14.10, fax: 031.438.10.06, e-mail: efiacces@yahoo.com, persoană de contact Anton Horaţiu – Consilier servicii integrate informare.

Descarcă documentul ataşat:
ANUNŢ RECRUTARE GRUP ŢINTĂ