IAȘI:. Andreea Marin, la Iaşi „Din dragoste pentru femei”

Să învăţăm să ne preţuim pe noi, femeile, ca să dăruim fericire din fericirea noastră şi să trăim fiecare zi ca pe o binecuvântare, au fost mesajele şi gândurile transmise de Andreea Marin celor peste 900 de femei şi aproximativ 10 care au venit la întâlnirea organizată pe 1 aprilie 2013 la Palas Mall, în

Să învăţăm să ne preţuim pe noi, femeile, ca să dăruim fericire din fericirea noastră şi să trăim fiecare zi ca pe o binecuvântare, au fost mesajele şi gândurile transmise de Andreea Marin celor peste 900 de femei şi aproximativ 10 care au venit la întâlnirea organizată pe 1 aprilie 2013 la Palas Mall, în cadrul Caravanei „Din dragoste pentru femei”.

Andreea Marin şi echipa proiectului „Şcoala mamelor” a invitat şi Filiala Iaşi a OAMGMAMR, iar noi am transmis invitaţia mai departe. A fost o întâlnire de suflet, la care au fost prezente foarte multe colege asistente medicale şi moaşe. Cu siguranţă le-a plăcut discuţia, dar probabil au fost cucerite şi de energia, căldura, zâmbetul şi sinceritatea Andreei Marin.

Liliana Pintilie, preşedinta OAMGMAMR Iaşi, i-a dăruit la final o felicitare înrămată din partea colegilor şi a filialei şi o mapă de prezentare a filialei şi a campaniilor organizate de noi.

Galerie foto aici.

Informaţii extrem de utile, pentru mămici, dar şi despre sănătate, legislaţie, carieră și nu numai, puteţi găsi accesând următoarele adrese:

http://www.scoalamamelor.ro/

http://www.stopcancerlasan.ro/

http://www.pretuiesteviata.org/