IAȘI:. Anchetă OAMMR în cazul asistentului medical acuzat de incompetență

Ordinul Asistenților Medicali și Moașelor din România, filiala Iași, va ancheta cazul asistentului acuzat de incompetență. În urma apariției, în mass-media, a materialelor potrivit cărora Aurelian Frăsineanu, în vârstă de 57 de ani, victimă a unui accident rutier în ziua de 8 februarie 2007 în localitatea Trei Iazuri, a decedat ca urmare a incompetenței unui

Ordinul Asistenților Medicali și Moașelor din România, filiala Iași, va ancheta cazul asistentului acuzat de incompetență.

În urma apariției, în mass-media, a materialelor potrivit cărora Aurelian Frăsineanu, în vârstă de 57 de ani, victimă a unui accident rutier în ziua de 8 februarie 2007 în localitatea Trei Iazuri, a decedat ca urmare a incompetenței unui asistent medical de la Serviciul de Ambulanță Tg. Frumos, OAMMR Iași s-a sesizat și va efectua propria anchetă. Cazul va fi cercetat de Departamentul Jurisdicție Profesională, Etică și Deontologie Medicală.

În calitate de reprezentant unic și legitim al profesiei de asistent medical, OAMMR Iași va verifica toate aspectele semnalate de presă pentru a stabili dacă și în ce măsură asistentul medical se face vinovat de cele relatate.

Rezultatul final al anchetei va fi adus la cunoștința opiniei publice.

Compartimentul Publicații, Comunicare, Imagine și Relații Mass-Media
OAMMR Iași