IAȘI:. Alegeri OAMMR – în atenția asistenților din medicina primară și a asistenților de farmacie

Ordinul Asistenților Medicali și Moașelor din România – Filiala Iași reamintește faptul că în data de 15 octombrie 2008 se organizează alegeri pentru desemnarea reprezentanților în Adunarea Generală Județeană. Asistenții medicali din medicina de familie, precum și asistenții medicali de farmacie vor vota la sediul OAMMR Iași, Piața Unirii nr. 5. Conform Regulamentului electoral, asistenții

Ordinul Asistenților Medicali și Moașelor din România – Filiala Iași reamintește faptul că în data de 15 octombrie 2008 se organizează alegeri pentru desemnarea reprezentanților în Adunarea Generală Județeană. Asistenții medicali din medicina de familie, precum și asistenții medicali de farmacie vor vota la sediul OAMMR Iași, Piața Unirii nr. 5. Conform Regulamentului electoral, asistenții din medicina primară beneficiază de 11 locuri eligibile în Adunarea Generală Județeană, iar asistenții de farmacie – de 9 locuri, astfel încât așteptăm persoanele interesate să-și depună candidatura la sediul OAMMR Iași. Candidaturile se pot depune până joi, 9 octombrie, ora 17.00.

Dosarul va cuprinde: formular de candidatură, care se va completa la sediul OAMMR; Curriculum Vitae;autorizația de liberă practică, în original; dovada achitării cotizației lunare; declarație pe propria răspundere că nu a suferit condamnări penale, care se va completa la sediul OAMMR.

Relații suplimentare la telefon 0232-240695.

Președinte Comisia Electorală Județeană,
Cons. jr. Doina Tofănescu

OAMGMAMR-IASI
ADMINISTRATOR
PROFILE