CLUJ-NAPOCA:. Curs de infecții nosocomiale online

Asistenții medicali ieșeni au posibilitatea de a realiza noi credite. O.A.M.M.R. – Filiala Cluj organizează, începând cu data de 1 iunie 2006, pe site-ul OAMMR Cluj, cursul „Infecții Nosocomiale” online. Asistenții care doresc să participe la curs vor achita suma de 25 RON, în contul O.A.M.M.R. – Filiala Cluj, cod fiscal 10861032, prin Banca Transilvania

Asistenții medicali ieșeni au posibilitatea de a realiza noi credite.

O.A.M.M.R. – Filiala Cluj organizează, începând cu data de 1 iunie 2006, pe site-ul OAMMR Cluj, cursul „Infecții Nosocomiale” online.

Asistenții care doresc să participe la curs vor achita suma de 25 RON, în contul O.A.M.M.R. – Filiala Cluj, cod fiscal 10861032, prin Banca Transilvania S.A., filiala Cluj, agenția Billa, în contul RO05 BTRL 0130 1205 9507 20XX. Confirmarea achitării taxei de înscriere se va face prin expedierea copiilor xerox a mandatului poștal și a buletinului/cărții de identitate la adresa sau faxul menționate în antet.

Accesarea link-ului se va face după 3 zile de la transmiterea confirmării de plată pentru asistentii din alte judete si dupa o zi pentru asistentii din judetul Cluj, si va fi posibilă prin introducerea parolei (CNP). Detalii suplimentare legate de curs pot fi găsite imediat după accesarea link-ului.

În urma promovării cursului, fiecare cursant va avea posibilitatea de a-și lista certificatul cu valoare de original.
Cursul este creditat de Comisia Națională de Educație Medicală Continuă a O.A.M.M.R. cu 20 credite, care vor fi înregistrate la nivel de filială, pe baza certificatului.

Alte informații și detalii privind accesarea fisierului de „Administrator” pot fi obținute la numărul de telefon 0264-532101, persoană de contact: Alina Hădărean.