BUCUREŞTI:. Forme intermediare ale legilor Sănătății pe site-ul ministerului

Colegiul Ministerului Sănătății a hotărât ca, începând din această seară (n.r. 13 noiembrie a.c.) să fie afișate pe site-ul Ministerului Sănătății, modificările articolelor din pachetul legislativ de reformă care au fost acceptate ca urmare a consultărilor publice. Dezbaterile pe marginea pachetului legislativ de reformă vor mai continua până în jurul datei de 21 noiembrie a.c.,

Colegiul Ministerului Sănătății a hotărât ca, începând din această seară (n.r. 13 noiembrie a.c.) să fie afișate pe site-ul Ministerului Sănătății, modificările articolelor din pachetul legislativ de reformă care au fost acceptate ca urmare a consultărilor publice.

Dezbaterile pe marginea pachetului legislativ de reformă vor mai continua până în jurul datei de 21 noiembrie a.c., astfel încât la această dată să fie elaborată o nouă formă a legilor. Aceasta va fi, la rândul ei, afișată pe site-ul MS până în data de 25 noiembrie a.c. pentru ultimele observații și propuneri.

Decizia MS vine în sprijinul celor interesați care vor fi informați, în timp util, despre evoluția dezbaterilor publice, despre negocierile și elementele acceptate, convenite, astfel încât să nu fie alterate principiile de bază de la care s-a pornit în elaborarea pachetului legislativ.

(Ministerul Sănătății – Biroul de presă)