BUCUREŞTI:. Examenul de grad principal 2013: taxa de participare, tematica și normele de desfășurare

Ministerul Sănătăţii a anunţat cuantumul taxei de participare la examenul de grad principal pentru asistenţii medicali generalişti, moaşe şi asistenţi medicali sesiunea 2013. Potrivit unui ordin publicat pe 24 septembrie în „Monitorul Oficial”, taxa este de 120 de lei. Tematica pentru examen rămâne aceeași ca în 2011 și poate fi consultată, de asemenea, în cadrul

Ministerul Sănătăţii a anunţat cuantumul taxei de participare la examenul de grad principal pentru asistenţii medicali generalişti, moaşe şi asistenţi medicali sesiunea 2013. Potrivit unui ordin publicat pe 24 septembrie în „Monitorul Oficial”, taxa este de 120 de lei.

Tematica pentru examen rămâne aceeași ca în 2011 și poate fi consultată, de asemenea, în cadrul secţiunii „Concursuri medicale”.

Ministerul Sănătăţii a publicat, astăzi, „Normele de organizare şi desfăşurare a examenului de grad principal”. Documentul nu menţionează data exactă la care va avea loc examenul, precizând însă că „Ministerul Sănătăţii publică anunţul de examen în săptămânalul „Viaţa Medicală” cu cel puţin 30 de zile înainte de data începerii examenului de grad principal”.

Vom reveni cu noutăţi imediat ce le vom avea.

Descarcă fişierele ataşate:

Norme grad principal 2013
Ordinul Ministerului Sănătăţii
Tematica MEDICINĂ GENERALĂ
Tematica MOAŞE
Tematica ASISTENT MEDICO-SOCIAL
Tematica ASISTENT IGIENIST DE CABINET STOMATOLOGIC
Tematica ASISTENŢI MEDICALI STOMATOLOGIE
Tematica BFT
Tematica FARMACIE
Tematica IGIENĂ-SĂNĂTATE PUBLICĂ
Tematica LABORATOR
Tematica NUTRIŢIE ŞI DIETETICĂ
Tematica RADIOLOGIE – IMAGISTICĂ MEDICALĂ