BUCUREȘTI:. Conferința internațională a Ordinului

Asistenți medicali din Europa și Statele Unite ale Americii și-au anunțat participarea la a III-a Conferință internațională a Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România, organizată în colaborare cu Filiala Constanța. Evenimentul are tema „Împreună pentru sănătatea comunității” și va aborda teme precum: relația asistent medical-pacient, accesul la serviciile de sănătate, prevenție,

Asistenți medicali din Europa și Statele Unite ale Americii și-au anunțat participarea la a III-a Conferință internațională a Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România, organizată în colaborare cu Filiala Constanța.

Evenimentul are tema „Împreună pentru sănătatea comunității” și va aborda teme precum: relația asistent medical-pacient, accesul la serviciile de sănătate, prevenție, îngrijiri la domiciliu.

Conferința se desfăşoară în perioada 27-31 mai 2009 la Constanța. Membrii OAMGMAMR care doresc să participe se pot înscrie până pe data de 30.03.2009, utilizând formularul de înscriere postat pe site-ul www.oammr-constanta.ro, care va fi trimis prin fax la numărul de telefon 0241/660455, sau pe email la adresa oamr_cta2004@yahoo.com.

Participanții se pot înscrie cu lucrări pentru care vor trimite abstractele până pe 30.03.2009, iar prezentările integrale (Power Point) vor fi transmise până pe 15.04.2009.

Amănuntele legate de taxa de participare și de locul de desfășurare a evenimentului vor fi afișate pe site-ul mai sus menționat.

(www.oamr.ro)

OAMGMAMR-IASI
ADMINISTRATOR
PROFILE