BRAȘOV:. A murit președintele OAMMR Brașov

Pierdere tragică pentru filiala Brașov a Ordinului Asistenților Medicali și Moașelor din România. Președintele filialei, Emilia Adam, a murit astăzi, în jurul orei 13.00, în urma unui infarct miocardic survenit ca urmare a unei intoxicații cu substanțe necunoscute. Ea a decedat în elicopterul SMURD, care o transporta spre Spitalul de Urgență Floreasca București. Emilia Adam

Pierdere tragică pentru filiala Brașov a Ordinului Asistenților Medicali și Moașelor din România.

Președintele filialei, Emilia Adam, a murit astăzi, în jurul orei 13.00, în urma unui infarct miocardic survenit ca urmare a unei intoxicații cu substanțe necunoscute. Ea a decedat în elicopterul SMURD, care o transporta spre Spitalul de Urgență Floreasca București.

Emilia Adam era președintele OAMMR Brașov și ocupa funcția de director de îngrijiri la Spitalul de Copii din localitate.

„Este o imensă pierdere pentru OAMMR. Emilia a fost o persoană deosebită, dedicată în totalitate profesiei, iar ceea ce a lăsat în urma ei este un imens gol în filiala Brașov și în sufletele noastre. A fost o persoană nobilă, cum greu se mai întâlnește în ziua de astăzi. Era veselă, plină de viață, o adevarată colegă și prietenă. A făcut foarte multe atât pentru sediu cât și pentru spitalul unde lucra. Mâine, 3 mai, trebuia să se sărbătorească și să se decidă data inaugurării oficiale a sediului. Din păcate, nu voi merge la evenimentul festiv, ci la înmormântare. Emilia a fost un om pentru care cuvintele spun acum prea puțin”, a declarat Liliana Ioardache, președintele OAMMR.

Medicii legiști urmează să stabilească, în urma autopsiei, cauzele exacte ale producerii decesului.