IAŞI:. Ultima şansă de realizare a numărului de credite pe 2017

IAŞI:. Ultima şansă de realizare a numărului de credite pe 2017

Asistenţii medicali ieşeni mai au la dispoziţie lunile noiembrie şi decembrie pentru realizarea creditelor necesare primirii avizului de liberă practică pe anul 2018. Cursurile care se vor organiza în ianuarie şi februarie 2018, pentru recuperarea creditelor, vor avea taxa de 100 de lei. Un asistent medical trebuie să realizeze, anual, 30 de credite EMC. Eventualele

Asistenţii medicali ieşeni mai au la dispoziţie lunile noiembrie şi decembrie pentru realizarea creditelor necesare primirii avizului de liberă practică pe anul 2018.

Cursurile care se vor organiza în ianuarie şi februarie 2018, pentru recuperarea creditelor, vor avea taxa de 100 de lei.

Un asistent medical trebuie să realizeze, anual, 30 de credite EMC. Eventualele credite suplimentare obținute nu se reportează pentru anul următor.

Sunt exceptaţi de la obligativitatea de a cumula creditele stabilite pentru un an calendaristic membrii OAMGMAMR care au profesat o perioada mai mică de şase luni în anul calendaristic respectiv şi asistenţii medicali nevăzători.

Din totalul de credite necesar avizării anuale, cel puţin jumătate trebuie realizate prin cursuri.

Foto: Marius Asăndulesei / OAMGMAMR Iaşi

Urmareste-ne pe Facebook