IAŞI:. Programul special de revalorizare, prelungit cu trei ani

IAŞI:. Programul special de revalorizare, prelungit cu trei ani

Programul special de revalorizare pentru asistenţii medicali generalişti se prelungeşte cu trei ani, a decis Ministerul Educaţiei Naţionale. Ordinul nr. 5524/2017 pentru modificarea Metodologiei de organizare, desfăşurare şi finalizare a programului special de revalorizare a formării iniţiale de asistent medical generalist, dobândită anterior datei de 1 ianuarie 2007, pentru absolvenţii învăţământului postliceal sanitar, aprobată prin

Programul special de revalorizare pentru asistenţii medicali generalişti se prelungeşte cu trei ani, a decis Ministerul Educaţiei Naţionale.

Ordinul nr. 5524/2017 pentru modificarea Metodologiei de organizare, desfăşurare şi finalizare a programului special de revalorizare a formării iniţiale de asistent medical generalist, dobândită anterior datei de 1 ianuarie 2007, pentru absolvenţii învăţământului postliceal sanitar, aprobată prin Ordinul ministrului educației naţionale nr. 5.114/2014, prevede, la articolul 2:

„Programul special de revalorizare a formării iniţiale de asistent medical generalist, dobândită anterior datei de 1 ianuarie 2007, pentru absolvenţii învăţământului postliceal sanitar, denumit în continuare programul special de revalorizare, se prelungeşte cu o perioadă de 3 ani începând cu anul şcolar 2017-2018.”

Actul normativ nu conţine alte precizări cu privire la programul de revalorizare.

Ordinul a fost publicat în Monitorul Oficial al României nr. 1000/18 decembrie 2017.

Peste 150 de asistenţi medicali generalişti ieşeni au promovat, până acum, programul de revalorizare.

Foto: Radio Constanţa

Urmareste-ne pe Facebook