IAŞI:. Asistenţii medicali şi moaşele vor avea o nouă lege

IAŞI:. Asistenţii medicali şi moaşele vor avea o nouă lege

Asistenţii medicali şi moaşele sunt invitaţi să-şi exprime opinia cu privire la noua lege a profesiei. Ministerul Sănătăţii a postat, pe site-ul propriu, la rubrica Transparenţă decizională, proiectul de Lege privind exercitarea profesiilor în sistemul de sănătate şi pentru modificarea şi completarea Legii nr. 200/2004 privind recunoaşterea diplomelor şi calificărilor profesionale pentru profesiile reglementate din

Asistenţii medicali şi moaşele sunt invitaţi să-şi exprime opinia cu privire la noua lege a profesiei.

Ministerul Sănătăţii a postat, pe site-ul propriu, la rubrica Transparenţă decizională, proiectul de Lege privind exercitarea profesiilor în sistemul de sănătate şi pentru modificarea şi completarea Legii nr. 200/2004 privind recunoaşterea diplomelor şi calificărilor profesionale pentru profesiile reglementate din România.

Prevederile referitoare la exercitarea profesiei de asistent medical şi a profesiei de moaşă sunt cuprinse în Titlul V al proiectului de lege.

Observaţiile şi propunerile privind proiectul de act normativ pot fi transmise, până pe 16 decembrie 2017, pe adresa: propuneri@ms.ro.

Contact: Marilena Chivu
Telefon: 0213072615

Descarcă documentele atasate:
Proiectul de Lege privind exercitarea profesiilor în sistemul de sănătate şi pentru modificarea şi completarea Legii nr. 200/2004 privind recunoaşterea diplomelor şi calificărilor profesionale pentru profesiile reglementate din România
Expunere de motive

Foto: lifewire.com

Urmareste-ne pe Facebook